Despre noi

Tractoarele Japoneze sunt recunoscute pe intreaga planeta ca fiind cele mai fiabile, economice si performante din clasa lor de putere. De asemenea este stiut faptul ca in Japonia fermierii folosesc un numar mic de ore pe an aceste tractoare (in principal de 2-3 ori pe an in soluri usoare) asa incat, in ciuda vechimii acestora, ele au inca "viata" indelungata de utilizare.

Un mare avantaj al tractoarelor fabricate in intervalul 1980-1990 este acela al inexistentei modulelor computerizate sau automatizate - cu alte cuvinte aceste modele au fost construite simplu, dar robust astfel incat intretinerea acestora sa fie posibila de facut chiar de catre utilizator(fermier) cu mijloace minime din dotarea gospodariei sau minifermei.   Modelele mai noi desigur au un desing placut, insa atat depanarea cat si intretinerea acestora presupune deplasarea tractorului intr-un centru specializat, ceea ce ar complica foarte mult activitatea micilor fermieri care au desigur resurse limitate.

Parteneriatul Romano-Japonez EdoLike isi propune sa faca posibila utilarea micilor fermieri, cat si a gospodariilor proprii cu tractoare performante, insa la un pret posibil de suportat de catre acestia.

Toate tractoarele au in componenta si rotocultor cuplat la priza de putere.

our work